080228

Äntligen är denna skolveckan slut, skönt! Morgondagen börjar med Dans i skolan, sedan hem till Linn, fixa körkortslala sedan blir det Underbar på kvällen! Gött.
Är faktiskt lite arg/besviken på min lilla katt, för mamma kom hem igår med ett nytt linne och när jag vaknar på morgonen då har den lilla busen bitit/tuggat sönder axelbanden:S Hum va inte så glad på han då, men men. Annars så har det nog inte hänt så mycket, längtar tills lovet fast då är inte Micke hemma:( Usch, tråkigt men jag får väl klara mig utan han i fem dagar;) 

/godnatt.

080224

Nu är jag precis ätit min frukost och jag är sjukt trött. Kom hem vid halv fyra igår. Måste bara säga att jag hade världens roligaste kväll igår! Kanske inte låter så kul att sitta på Bm tills man är tillräckligt onykter för att sedan gå över gatan och in på B&b, men som sagt jag hade riktigt kul!  Idag ska jag nog försöka plugga lite spanska,( mindre kul), men det är ett måste för jag har prov på tisdag.
Min mage har blivit mycket bättre och den blir nog helt bra snart, skönt.
jaja, nu är det ju bara att sitta och räkna ner dagarna tills nästa lov kommer. (hum)
M, du är bäst.♥

080220

Igår så började jag känna att jag började få ont i buken (igen, tredje gången nu) sedan framåt kvällen så svullnade hela magen och navlen upp och det började göra svin ont och jag förstod ju direkt vad det var så det var bara att börja tvätta med asolsprit. Idag vaknade jag vid åtta tiden av att jag knappt kunde andas så vi åkte till doktorn och jag fick dalacin med mig hem. Så nu är det bara att ligga här och dränka mig i asolsprit och tabletter, kul:( Det gör så fruktansvärt ont:(  Hatar när det blir så. Jävla skit piercing.
Annars så händer det väl inte så mycket idag mer än att vi måste ta hand om lilla Oliver som också är sjuk, men han äter också medicin nu som han får på tassen:)
Nu ska jag försöka vila lite innan Micke kommer och tar hand om mig, hehe♥

080217

Idag är det den 17:de februari, alltså Josses 19 årsdag och min namsdag:),
Så grattis min Älskling!
Igår hade jag tur, slutade vid 11 tiden så jag kom till Bisse vid halv 12:)
Och tur var det för där var det riktigt trevligt! Nu ska jag bara vara hemma för att
sedan bege mig hem till min kära kusin:)
Tack för igår allihopa!

080216

Ligger i soffan med en god caffe latte och kollar på Sex and the City.
Jag struntade i att tatuera mig i onsdags och det är jag glad för, hade bara kommit på något på fem minuter typ. Men mammas och Johannas blev jätte snygga! Igår så va det klassfest i Torup med havs tema men jag jobbade
:( och idag är det fest hos Bisse, hippie tema men jag jobbar:( Tråkigt värre, men jag kanske kan komma förbi en liten stund, hoppas bara att jag slutar innan 12,( gör jag nog inte) men men, pengar är ju alltid kul att ha. Det jobbiga är bara att ikväll så är det killarna som tog lumpen för något år sedan så dom är inte så gamla och det är första gången jag står i baren:P men jag hoppas det går bra. Idag va jag i stan en snabbis med mamma och införskaffade mig ett par nya skor, riktigt snygga är dom!
Nu ska jag nog vila lite för jag börjar jobba om en timma..


080211

Imorgon klockan fem ska jag tatuera mig och jag är inte alls förberedd, kan det bli bättre?


080210

Alessandra Ambrosio.
image17
Så sjukt snygg!


080210

Idag  är jag trött och sliten och ligger bara i soffan och glor på tv. Gårdagen började med kalas hos micke♥ sedan bar det av till Adam på förfest och sedan fortsatte vi på Bm och tillslut gick vi vidare till B&b. Kvällen var riktigt rolig fast att jag var jätte trött + att buss resan dock inte var så kul, men men! (= .
Snart ska jag äta mat (det bästa när man är bakfull).

I veckan så har jag:
·matte prov
·svenska uppsatts
·historia läx-förhör
·ledarskapsläxa
orkar man? Annars så ska jag fika med Viktor innan han och Marcus åker på semester och så ska vi fira Josse som fyller 19 år på söndag!

Efter mycket tänkande så har jag ändå inte bestämt mig om jag ska tatuera mig igen, men vi får se, hade ju varit grymt snyggt!


080207

Nu kom jag precis hem, har varit på middag hemma hos farmor och farfar. Så nu är jag jätte mätt och vill sova.  Idag har det inte varit någon skola utan det har istället varit friluftsdag. Men jag kände att jag inte riktigt orkar lägga energi på det så jag och Micke har bara legat hemma framför tv:n hela dagen:) Imorgon så är jag ledig för att dansen inställd, skönt att bara ligga framför tv:n en dag till,hehe.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer men det löser ju sig alltid.
Vet fortfarande hur man ändrar saker och ting här på bloggen så det ser inte så där jätte fint ut men jag ska ta tag i det någon dag..., när jag orkar.

Annars så vill jag bara säga grattis till min farmor som fyller år idag<3

080205

Idag har varit en helt vanlig dag,  och som vanligt missade jag halv åtta bussen, hehe.  Efter skolan åkte jag med Josse och farmor för att fixa till Josses balklänning, bara längtar tills det är min tur att stå där i en fin lång klänning.  Imorgon har jag bara två och en halv lektion och sedan börjar min helg, riktigt skönt. Till helgen blir det kalas hemma hos micke med hans släkt och förförhoppningsvis på fredagen fest för Micke och Adam men vi får la se. Det blev ingen tatuering förra veckan för jag har börjat tveka lite igen, hehe. Men bättre att vara riktigt säker så jag inte ångrar mig för sedan sitter den ju där hela livet.
Nu kom Johanna in med en påse med popcorn och snart är pausen slut och filmen The Beach börjar igen.

Jag saknar dig, min vän.

080204

Idag så fyller min Micke 18 år:D Så dagen har varit jätte bra och rolig! I lördags så fyllde Adam 18 år:), då blev det fest på fina laxen för att fira att även Christoffer fyllt 18:P Tråkigt bara att jag inte är 18:( men men.Idag blev det även en massa shoppande på Dodici:) Alltid kul med nya kläder! Annars så vill jag bara säga Grattis ännu en gång till min Älskling!<3

 image16   image15

RSS 2.0