080327

Idag blev det en tripp till Ullared med Jos, becks och Carro, Mycket trevligt.♥
Imorgon kommer min älskling hem och jag är såååå glad, hehe!♥

080325

Blev ingen pulka åkning för snön har ju nästan smält bort men det är vi väldigt glada över för vi vill ju ha vår nu=) Så istället blev det fika och nu blir det film.  På torsdag tar jag, josse och becka bilen till Ullared, najs! Måste kila för nu kommer becka och hämtar upp mig.
Puss och Kram.

080325

Precis vaknat, ska åka in till stan med Linn nu och äta kina buffé=) Jag älskar kina mat! Ikväll blir det pulka åkning med Josse, becka, hanna,  och även Karin från Sthlm=) Hehe, ibland så får man vara barn igen.
                                    image27                        
Usch, saknar M ♥

080323

Nu är Micke i sälen och det är såååå tråkigt:(
Saknar han redan men fem dagar går snabbt.
Jag älskar dig.

080321

Känner att jag inte är så aktiv här kanske så det får nog bli ändring på det.
Men men nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hit och mysa:) Han åker på söndag:(
Lovet kommer jag nog tillbringa mycket med att bara ta det lugnt, fika och till helgen så blir det utgång både fredag och lördag med bl.a Josefin och Linn, mycket trevligt!

Glad Påsk! 

image26
Saknar min lilla vän, Snicke♥

080315

Precis kommit hem från bion 10 000 B.C, riktigt bra film:) Nu ska jag lägga mig och kolla på Greys Anatomy och bara ta det lugnt, skönt! Imorgon blir det utgång med bl.a Micke:), ska bara försöka få med mig min kära kusin Josefin men det är nog omöjligt för att hon prioriterar hellre skolan än mig;) men men:P
Idag har jag fått mitt förska VG på ett matte prov!!!:D( jag som inte klarat ett enda matte prov innan) hihi så jag är väldigt glad!
Jag är också väldigt glad över att jag åker till London 7 maj, ska bli sjukt kul:)
Något som inte är så kul är att jag precis bröt min nagel helt:( jätte kul att gå runt med alla jätte långa utom en, ont gör det med...hum.

/Alexandra.


080307

Thailand -07♥ 
             
Längtar till Thailand -09♥

RSS 2.0