080124

Idag har varit en helt vanlig grå dag:P Är så sjukt trött på detta vädret nu!
Var på Paparazzis rea igår och där hittade jag en ny jacka, ett par byxor och en tröja:) Sedan så gick vi till Niccos rea och där blev det en tröja och ett par strumpor:)
Imorgon blir det nog tjej kväll med Daniella hos Filippa:)
Nu ska jag fortsätta kolla på tv (för ful för att bli älskad). Usch hemskt program, hemskt att se hur dåligt de mår:(

image8 image9image10image11
På de två första bilderna ser ni min nya lilla bebis, sedan min lite överviktiga oliver och till sist min älskade, underbara, saknade Snicke!


080122

Blev ingen skola för mig idag heller.. tror att jag behövde vara hemma och vila. Ikväll så ska vi hem till Johan och fira hans 20 årsdag!
Fick tid för mina naglar nästa onsdag:) Skönt, för mina är verkligen fula nu! Imorgon så har jag engeska prov och jag har knappt tittat på det:(
Imorgon kommer även att bli en jobbig dag för efter skolan så ska jag,mamma och johanna till Paparazzis rea och sedan till Niccos rea och sedan efter det åka och träna små barn i gymnastik. Så det blir en stressig dag men det löser sig:) På lördag får jag reda på när det blir en till tatuering:) men det blir förhoppningsvis nästa vecka:) Nu ska jag nog börja titta lite på engelska gramatiken.

image6
man kanske inte ser det men bilden föreställer i alla fall min fot.

Måndag.

Det blev ingen skola för mig idag, tror jag börjar bli sjuk. inte kul alls:(  Men ikväll måste jag åka in till stan för att fixa mina ögonbryn och boka tid för naglar:/ Hoppas att jag inte blir sjuk nu för imorgon fyller Johan Hedberg 20 år:)
Usch, känner verkligen att jag skulle behöva komma bort från Sverige lite och åka på solsemester! Hade varit jätte skönt. Nej nu ska jag nog försöka sova lite eller kolla på Sex and the City!
image1


Nu har till och med jag hittat mig hit:)

Vet inte riktigt hur detta fungerar så Emma får nog ha en genomgång med mig imorgon:) Men Igår hade i alla fall jag och älsklingen 2 år (L)Så det blev först mat på fridolfs sedan en massa mys!-Jag älskar dig!
image4

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0