Midsommar & 20-årsfest

Midsommar firades hemma hos Victor Norbäck med god mat, god dryck och gott sällskap - hela kvällen var lyckad!


♥Becka,Karin,Josse,Hanna,Jag,Monica ♥

Dagen efter var det 20-års fest hos Fredrik Bengtsson där det också var god mat, god dryck och gott sällskap- Hela kvällen var även lyckad här!


Här står jag i Fiddes egna bar i hans rum ♥



Tack tjejer för två helt oförglömliga kvällar med er!

The OC

Jag Vet, jag är en urdålig bloggare men men:P Vädret är inte på topp och det är svin tråkigt men på måndag åker troligen jag, micke och adam (victor?) till något varmt ställe och har det gött:) Midsommar närmar sig och det ska vi fira hos Viktor Norbäck. Dagarna glider på och jag bara älskar sommarlov och något som är extra kul detta året är att Karin från Sthlm ska bo i Halmstad i några veckor nu=) Älskar verkligen att bara vara med er tjejer (jos,becks,hanna,karin) och snacka skit! Men det finns även något som är exta tråkigt i år med och det är att Linn åker till Sthlm nästa vecka och kommer hem den tredje augusti för att jobba!!=(
 I alla fall, sky mår super bra nu och allt är som vanligt. Vill ni veta mer så kan ni läsa i Hp eller Kvällsposten.
Nu ska jag fortsätta kolla på min älskade favorit serie O.C. känns som om jag kan hela utantill men det är bara sååå bra. Imorgon har jag och Micke två år och fem månader och jag älskar han så otroligt mycket ♥
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Love, alex.

Summer.

Äntligen är det sommarlov, och det är hur skönt som helst. Har legat på stranden i tre dagar och ser just nu ut som en tomat i ansiktet, men men. Idag var det till och men skönt att bada! Förra måndagen fick vi hem min lilla kise Sky igen!:D och vi var överlyckliga! Så nu har han varit hemma i en vecka och i morgon så ska han ta bort stygnen. I veckan så var även hallandsposten här och fotograferade honom. Men nu är nog allt bra förutom att han har ett ärr som är typ 10 cm. men han är lika fin ändå.
Denna veckan har varit rolig, många utekvällar på stranden och även studenten! Studentdagen/kvällen var jätte rolig och mysig fast att den kanske var lite stressig för vi skulle hem till Josse,Linn,Viktor och Johanna men det löste sig.
Det har ju även varit bal för alla skolorna och alla var så fina.
Josse och Niklas.

 Fredrik och Lina.

 Linn och Viktor.

Linn.


Rebecka, Jonas och Hanna.


Johanna med baldejt.
 Johanna.

Viktor med baldejt.

Nu kommer bilder från Studenten.


Josse, min älskade kusin som jag älskar mest av allt.
                      
Josse och Farfar<3

Johanna, Josse och Jag.


Linn, min underbara Linn som jag känt hela
mitt liv,min bästa vän. Jag älskar dig.



Jag, Marcus, Viktor och Johanna. 
 Viktor och Marcus har jag växt upp med
och dom var även mina fösta vänner och mina bästa.
 Vänner för livet. Jag Älskar er.

RSS 2.0